Energetische stoel

De energetische stoel, model Urim, kan er voor zorgen je gezondheid en welzijn te herstellen door het wissen van innerlijke energetische blokkades en ballast.

Je innerlijke balans wordt hersteld. Je systeem komt tot rust, Liefde en mededogen worden opnieuw geactiveerd.

Hoe werkt de energetische stoel?

De Urim-Code, is een energetische stoel met een sterk werkende lichtmatrix. De energie die daarbij opgewekt wordt stemt zich volledig af op het energieveld van de persoon die hem gebruikt. Daardoor is het proces voor iedereen uniek. De stoel kan je helpen om je gezondheid en welzijn te herstellen door energetische blokkades te reguleren. De stoel signaleert alle aanwezige onbalans en werkt daarop in. 

In een gezond lichaam communiceren alle cellen met elkaar. De lichtmatrix van de URIM-Code zorgt ervoor dat de eventuele "zieke" cellen weer gaan communiceren met de gezonde cellen, zo wordt het zelfhelingsproces van het lichaam weer geactiveerd.

Ziekte is een verstoring in de communicatie tussen de cellen met alle gevolgen van dien. De zieke cellen gaan zich asociaal gedragen. Pas als zij weer verbinding aangaan met de gezonde cellen is genezing mogelijk.

In de rugleuning en armleuningen bevinden zich verborgen getalsymbolieken en onder je handen liggen  2 kristallen. Samen vormen deze de Licht-Matrix, een elektromagnetisch Lichtveld. Deze zijn verzegeld en geactiveerd door Monique Timmers. Zij heeft de E-stoel bedacht, ontworpen en ontwikkeld. zie onder voor meer info.

De Licht-Matrix van de Urim-Code stemt zich volledig af op het energieveld van de persoon die hem gebruikt en daardoor krijg je datgene aan energie, wat je op dat moment nodig hebt en ook aankan.

De Urim-Code heeft invloed op het elektromagnetisch lichaam ( de aura), op alle energiebanen, op alle nadi's, de meridianen, organen, de trillingsfrequenties van het lichaam en de communicatie van alle cellen. De werking is niet altijd voor iedereen even sterk voelbaar.

De Licht-Matrix, signaleert de aanwezige onbalans en werkt daarop in. De meeste mensen merken dit direct, sommige wat later al hoewel iedereen zijn eigen beleving heeft. Geen enkele ervaring is hetzelfde. Bij regelmatig gebruik van de stoel zal er steeds meer sprake zijn van een stabilisatie en regeneratie van de cellen waardoor het lichaam steeds meer in balans komt, de zieke cellen in aantal afnemen tot een volkomen harmonie status. Reacties kunnen soms heftig zijn, maar verdwijnen meestal weer snel, naar ca. 10 minuten. Soms voel je ook weinig tot niets, de werking is niet altijd voor iedereen voelbaar.

De kristallen:

In de rechterarmleuning ligt een Bergkristal, deze zorgt voor algemene reiniging en geeft inzicht en helderheid.

In de linkerarmleuning ligt een zwarte Toermalijn deze heeft een reinigende en beschermende werking en verheldert en versterkt de geest.

De 4 windrichtingen en hun specifieke werking:

Noorden:

Kalmeert en revitaliseert vooral je zenuwstelsel, harmoniseert het element vuur. Ook de invloeden van de tekens Leeuw, Ram en Boogschutter worden geharmoniseerd. Het lichaam wordt schoongemaakt en de hartkwaliteiten geactiveerd.

Westen:

De onderbuik, buik, nek en beide hersenhelften worden geharmoniseerd. Ook het element water en de astrologische blauwdruk van de tekens Schorpioen, Vissen en Kreeft worden geharmoniseerd. Ook in dit programma wordt het lichaam schoongemaakt en worden de hartkwaliteiten geactiveerd.

Oosten:

Zorgt voor meer verbinding met de aarde, innerlijke rust, schoonmaak en harmoniseering van de invloedenvan de tekens Stier, Maagd en Steenbok.

Zuiden:

Zorgt voor een sterke regulering en harmonisatie van rug en nek. Spierspanningen lossen op. Het openen en schoonmaken van je hart.

Zowel het Noorden als het Oosten bevorderen de aanvoer van krachten die meer spiritueel en intuïtief inzicht geven, hemelse inspiratie.

Het Westen en het Zuiden leiden tot meer inzicht in materiële aspecten en het fysieke lichaam.

 

De resultaten met lichaamlijke klachten waarbij de Urim-Code kan worden ingezet is groot:

- chronische vermoeidheid

- rugklachten

- blokkades van energieën

- wegvloeien van spanningen

- slapeloosheid

- reuma

- hoofdpijn

De Urim-Code gaat een "samenwerking"aan met de gebruiker, met zijn vibratiepatronen op zowel lichamelijk, geestelijk als spiritueel niveau.

Genezing kan nooit gegarrandeerd worden, maar de resultaten zijn wel heel bijzonder.

Voor meer informatie: http://www.moniquetimmers.nl/energetische-stoelen/urim-code/